Takvim
Aðustos 2022 | P | S | C | P | C | Ct | P |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 | ||||
Birimlerden Haberler
- Birimlere ait haber bulunamadı
Birimler
- Yazı İşleri Müdürlüğü
- Imar ve Şehircilik Müdürlüğü
- Insan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü
- Zabıta Müdürlüğü
- Temizlik İşleri Müdürlüğü
- Mali Hizmetler Müdürlüğü
- Işyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Servisi
- Evlendirme Memurluğu
- Destek Hizmetleri Müdürlüğü
- Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü
- Fen İşleri Müdürlüğü
- Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü
- Park ve Bahçeler Müdürlüğü
- Muhtarlıklar Müdürlüğü
- Bilgi İşlem Müdürlüğü
- Özel Kalem
- Basın ve Halkla İlişkiler Birimi
Fotoğraf Galerisi
Haber Bülteni

HONAZ’DA KAPI NUMARALARI YENİLENİYOR.
Honaz Belediyesi, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü(NVİ) tarafından yürütülen Mekânsal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) projesi kapsamında mahallelerdeki levhalama çalışmalarını sürdürüyor. NVİ tarafından yapılan adres güncellemeleri ışığında levha montaj çalışmalarına yön veren Honaz Belediyesi ilçe genelinde toplam 13 bin noktaya levhalama yapacak.
KİŞİ VE BİNA UYUMSUZLUĞU ORTADAN KALKIYOR
Honaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden konuyla ilgili verdiği bilgide, “Honaz’da uzun süredir üzerinde çalıştığımız projeyi ilçe merkezimizde ve bağlı 22 mahallede hayata geçiriyoruz. Honaz Belediyesi olarak şu ana kadar elimizde adreslerle ilgili sözel bilgiler vardı. Sözel adres verilerini konumsal veri haline dönüştürdük. Levhalama sürecimizi an itibariyle başlattık.” ifadeleri kullanıldı.
DENİZLİ’DE İLK UYGULAYAN BELEDİYEYİZ
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Mekansal Adres Kayıt Sistemi projesi kapsamında, ilçemizde ev ve iş yeri numaraları yenileme ve montaj çalışmalarını başlattık. Yakın zamanda ihalesini gerçekleştirdiğimiz çalışma kapsamında Belediyemizce yaptırılmış olan numarataj plakaları sahada uygulanmaya başladı. Bu projeyi Denizli’de ilk uygulayan ilçe olduğumuzu söyleyebilirim. Artık adreslerle ilgili kişi ve bina uyumsuzluğu gibi uyumsuzlukları bütünüyle ortadan kalkıyor. Çok doğru adresleri oluşturmak için çalışıyoruz. Bu proje ile Adres Kayıt Sistemi’nde (AKS) olan eksiklikler de büyük oranda giderilmiş olacak. İlçe genelinde toplam 13 bin hane ve iş yerine yeni kapı levhaları takılacak. Vatandaşlarımızın numarataj konusunda bazı şikâyetleri oluyordu. Bu şikâyetler de bu proje ile birlikte ortadan kaldırılmış olacak” dedi.
....::| Bu içeriği paylaş |::....












Yorum Bulunamadı
Çevrimiçi Üye Yok
- Kayıtlı Link Bulunamadı
- Link Öner
Son Haberler
Denizli Gazeteciler Cemiyeti önderliğinde, Honaz B
Honaz Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında yapt
Honaz Belediyesi, ilçenin Afşinbey Mahallesi’
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Kurban
Honaz Belediyesi ve Honazspor işbirliği bünye
Honaz, Hasat Sonu Festivali ile eğlenceye ve müzi&
Honaz Belediyesi ilçede sanat dolu unutulmaz bir gü
Honaz Belediyesi, geçtiğimiz günlerde ilç
Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu
Honaz Kaymakamı Hamit Genç ve Belediye Başkan